На росію чекає покарання: Коли настане переломний момент у війні

Ситуація зміниться не на користь рф

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Тарологиня Марина Ланг не виключила, що влітку 2024 року росія може попросити про перемовини.

Брак питної води, посуха, заболочування місцевості. Насправді ті ракети, які полетять на територію росії, вони призведуть до досить серйозних наслідків. Буде багато жертв у них, – спрогнозувала Марина Ланг.

За її словами, є ймовірність, що за декілька місяців ситуація кардинально зміниться не на користь рф, тому кремль сам може піти на поступки Україні.

І влітку, скажімо так, від липня місяця все почне змінюватися в плані, що дійсно, дивіться, чи можуть вони вийти (ред. – зі збройного конфлікту) самі за власною ініціативою. Тут випадає карта Пані, Руки, тобто цим керуватимуть зверху, тобто ухвалить якісь рішення влада росії, що в якийсь момент їм потрібно шукати компроміс. І, дійсно, з якихось територій вони можуть піти самі, – поділилася тарологиня.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень