Популярний український продюсер та співак Олексій Потапенко, який останнім часом дуже активно публікує провокаційні ролики у соціальних мережах, продовжує дивувати своїми "сценками" велику армію підписників.

Схоже, що Потап цього разу вирішив "зробити приємно" своїй законній дружині Насті Каменських і несподівано перетворився на корову.

У себе TikTok Олексій Потапенко опублікував коротке відео під пісню Насті Moloko.

Публікація Потапа, скріншот: TikTok
Публікація Потапа, скріншот: TikTok

І кожен Потапа, що входить на сторінку, відразу бачить свіжі ролики, в тому числі і корову (це саме корова, не бик). Швидше за все, таким чином Олексій намагається допомогти Анастасії з просуванням пісні, де є рядок La Leche En Ucraniano is Молоко, Milk in Ukrainian is Молоко.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

@potapreal

#moloko @NK

♬ MOLOKO TEASER 2 - NK

У фіналі Потап прибирає маску, щоб усі переконалися, що це він (невже у когось могли бути сумніви?).

"Що говорить ветеринар?", "А кажуть, не існує весняного загострення", "Старість - вона дуже підступна", "Наша відповідь Брітні Спірс", "Та замініть баригу", - пишуть у коментарях шанувальники.

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

І, здається, з ними не можна не погодитися. У фіналі Потап прибрав маску. Він, усміхаючись, продовжив співати трек Каменських. Також варто розповісти тим, кому дуже цікаво, що прем’єра кліпу на трек Moloko Насті Каменських відбудеться 29 квітня.

Нагадаємо, Мішель Андраде пропустила, як у мережі викрили її коханого: хто цей чоловік.

Раніше повідомлялося, Потап несподівано перетворився на Влада Яму: "Щур...".

Також, "Зраду йому не вибачать...": відомий продюсер оцінив шанси Потапа повернутися до українського шоу-бізу.