StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ходила з діркою на підошві": Тіна Кароль розповіла, як починала кар'єру

29 квітня 2024, 11:01
258
Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла кумедну історію з часів старту своєї кар'єри в шоу-бізнесі нашої країни.
Кароль
Тіна Кароль згадала про початок своєї кар'єри в шоу-бізнесі / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарна українська поп-співачка Тіна Кароль згадала історію про те, як тернисто починалася її кар'єра в шоу-бізнесі - розповідь була нею озвучена в новому епізоді шоу "Пісня мого життя".

"У 14 років я приїхала до Києва з Івано-Франківська. Була студенткою музичного училища. І десь у 17-18 я вже почала думати про те, як знайти собі місце на сцені. Щоб відчути всю тяжкість своєї долі, я відмовилася від грошей, передачок із дому. Я для себе вирішила, що з цього моменту маю сама заробляти і якось прожити. "Як ти це зробиш? Подумай, влаштуй своє життя", - каже Кароль.

За словами співачки, в ті часи вона активно ходила по кастингах.

відео дня

"І один із цих кастингів - це був набір у найвокальнішу, найкрутішу дівочу команду. Нас зібрали трьох - Альона Омаргалієва. Була Пауліна - дівчина. І я. Я була найгрубіша. Я важила тоді 67 кг. Я прийшла на кастинг - начебто на кастингу мене взяли, а потім запросили в студію, щоб я виконувала з усіма пісню "Чом ти не прийшов". У мене тоді були чоботи з діркою на підошві, бо я не могла купити інші. І був сильний дощ. Я йшла по дощу, звісно, осипло горло. І я приходжу на цю студію і співаю. Я ніколи не співала в ансамблі, це зовсім інший спів. Я не могла тримати свою партію. І вони мені кажуть: "Погано". І мене виганяють із групи, до якої я майже потрапила. Це була моя найбільша поразка в ранньому шоу-бізнесі", - сказала Кароль.

Щоправда, співачку гріє факт, що за підсумком цей герлз-бенд так і не вийшов на естраду.

"Якось вони не знайшли третю, а мене вони втратили. І даремно. Напевно, я була не права. З того моменту я собі зарубала на носі, що успіх приходить до підготовлених. Інакше не буває", - зі сміхом каже Кароль.

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для сім'ї 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль у день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр із сімейного архіву.

Пізніше старий хіт Кароль з 2010-х "Шиншила" переспівала молода українська співачка Кажанна, пісні якої стали трендовими в TikTok. І цей кавер став дуже популярним серед українців.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти