StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чорні джинси не будуть "линяти": жінка поділилась геніальним способом прання

29 квітня 2024, 12:42оновлено 29 квітня, 16:03
614
Однією з найпоширеніших проблем під час прання є те, що чорні джинси вицвітають у пральній машині, однак є дієвий спосіб, який збереже їх колір.
Чорні джинси не будуть 'линяти': жінка поділилась геніальним способом прання
Як прати чорні джинси, щоб не линяли / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео на YouTube

Чорні джинси є ідеальним доповненням до будь-якого гардеробу, оскільки вони підходять будь-якій фігурі. Проблема з чорними джинсами полягає в тому, що їх можна дуже легко зіпсувати під час прання.

Вас також може зацікавити матеріал Главреду: 2 хвилини і готово: як зробити, щоб джинси не протиралися між ніг.

Однією з найпоширеніших проблем під час прання є те, що чорні джинси вицвітають у пральній машині, через що вони з часом стають темно-сірими. Проте є простий спосіб зберегти ваші чорні джинси чорними, пише Express.co.uk.

відео дня

Як правильно прати чорні джинси

Щоб чорні джинси не втрачали колір, їх потрібно замочувати перед кожним пранням на деякий час, щоб закріпити барвник. Натуральна суміш для замочування джинсів - це вода, білий оцет і сіль, каже експерт із прибирання Брітт Олізарович.

Сіль допоможе закріпити барвник при замочуванні у воді та діє як захист під час прання. Оцет є кислотою, яка допомагає закріпити колір у волокнах тканини, а також пом’якшує тканину.

Щоб убезпечити чорні джинси, виверніть їх навиворіт та помістіть у холодну воду. Потім додайте одну чашку білого оцту та одну столову ложку солі. Залиште джинси в розчині приблизно на годину.

Після попереднього замочування чорних джинсів помістіть їх у пральну машину на низькій потужності та завжди періть чорні джинси, вивернувши їх навиворіт.

Не перевантажуйте пральну машину, оскільки джинси будуть тертися об інший одяг і тканина втрачатиме барвник. Прати чорні джинси слід в прохолодній воді на делікатному режимі.

Після того, як ви випрали, висушіть чорні джинси на повітрі вночі в добре провітрюваному приміщенні. Ніколи сушіть їх на вулиці на сонці, оскільки сонячне світло може спричинити вицвітання кольорів.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти