Які будуть ціни на черешню в цьому сезоні: Відповідь експерта

Як погода могла вплинути на врожай

Невдовзі в Україні настане сезон черешні.Торік ягоду продавали за 150-160 гривень за кілограм. Скільки ж вона коштуватиме цьогоріч?

Нестабільні погодні умови навесні цього створили додаткові труднощі для фермерів. Після аномально високих температур настало різке похолодання, і температура в деяких місцях опускалася нижче 0 градусів.

За словами керівниці одного з черешневих садів Оксана Гордій, є ймовірність, що заморозки, які охопили частину України, можуть негативно вплинути на врожай черешні. Це призведе до зменшення урожайності і збільшення ціни на ягоди.

Окрім того, ми не можемо спрогнозувати ситуацію з війною. Якщо ситуація загостриться, люди знову почнуть виїжджати з країни і споживання впаде. Тому я вважаю, що цього сезону черешні буде або мало, або багато, але з нижчою ціною та меншим попитом, ніж торік, – розповіла Оксана Гордій.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень