«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Став свідком злочину»: у Гощі правоохоронці побили 18-річного молодика (ВІДЕО 18+)

На Рівненщині правоохоронці побили 18-річного хлопця. Інцидент стався 26 квітня, у Гощі. За словами сім'ї потерпілого, поліцейські застосували фізичну силу до молодика після того, як він «став свідком скоєння злочину»

— Ось як поступає поліція з тими людьми, які були свідками скоєння злочину (викрадення людини), — йдеться у дописі.

 

Як повідомила Радіо ТРЕК речниця Теруправління ДБР Хмельницького Катерина Герасімук, детективи бюро здійснюють досудове розслідування за фактом перевищення службових повноважень посадовцями правоохоронних органів одного із відділків Рівненського районного управління.

 

— За попередньою інформацією, 26 квітня 2024 року близько 10:30 у смт Гоща Рівненського району троє правоохоронців затримали 18-річного чоловіка.

 

Як стверджує потерпілий, під час затримання та перебування у відділку, службові особи застосували до нього фізичну силу, — розповіла Катерина Герасімук.

 

Наразі він госпіталізований. Тяжкість отриманих тілесних ушкоджень встановлюється.

— Тривають необхідні слідчі дії, вивчаються усі обставини справи, зокрема, вилучені нагрудні камери та камери відеоспостереження.

 

Попередня кваліфікація правопорушення: перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, за відсутності ознак катування

 

Процесуальне керівництво здійснює Рівненська обласна прокуратура.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Все буде Україна