У неділю, 5 травня, всі українці святкуватимуть одне з найсвітліших і найбільших християнських свят - Великдень.

Починаючи з пристрасної п'ятниці і в день Христового Воскресіння, віруючі проводять у молитвах. Церква радить кожному прочитати молитву і попросити у Господа здоров'я всім близьким та рідним.

Великдень

Молитва на Великдень на здоров'я від будь-яких хвороб

Якщо доросла людина або дитина постійно і сильно хворіє, на Великдень зробіть таке. У невелику пляшечку налийте святу воду, принесену з церкви. Опустіть у неї натільний хрестик (освячений) того, кого хочете вилікувати і прочитайте 3 рази молитву на здоров'я на Великдень:

"У царстві небесному є джерело чудове. Хто до води доторкнеться, хто водою вмиється, з того недуги змиються. Тієї води я набрала, рабу Божому (ім'я) віддала. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь".

Хрестик вийміть, надягніть на власника, а водою окропіть тричі його чоло. Збризкуйте часто хворого на заговорену воду по 3 рази на день протягом усього Великоднього тижня. А пляшку зберігайте біля будь-якої ікони.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Молитва за мир в Україні

"Боже, Творцю і Отче всіх людей, Ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм світ. Пробуди в них щире прагнення до розуміння та єдності. Допоможи їм прощати друг. другові те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати у справі миру, поважаючи права кожної людини у злагоді з Твоєю волею.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, долю та щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто вдається до Тебе з благанням, дай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за Воїнів і Захисників, за братів і сестер наших і за всіх тих, хто потребує Твоє милосердя і допомоги Твоєї. Нехай буде благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь".

Церква, молитва, фото: Знай.ua
Церква, молитва, фото: Знай.ua

Нагадаємо про найсуворіші дні Великого посту: як правильно провести Страсний тиждень перед Великоднем.

Раніше ми повідомляли про найважливіші правила Великодня у 2024 році: дотримуйтесь цього, щоб не гнівити Бога.