Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості у всьому світі.

Тіна Кароль показала серію неймовірних знімків, де продемонструвала свої стрункі ноги в оголеному вигляді. При цьому на артистці не було нічого, окрім чорної білизни та махрового халату.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Позувала вона у студії, сиділа на режисерському стільці та тримала в руках склянку з кавою. На кадрах можна розглянути і посмішку співачки, і її задумливий погляд.

[quote author=""]"Силої віри, силою думки я зцілюю себе. Пробач усіх і прийми всіх у своє серце. Я чиста квітка лотоса. Пробач, бачиш, пробач. Я мед і вітер. Я водоспад і птах. Подивися на мене і відчуй. Я приймаю тебе таким, який ти є. Я прощаю тебе за все.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Скріншот із Instagram, Тіна Кароль
Скріншот із Instagram, Тіна Кароль

Шанувальники припустили, що це слова з нової пісні артистки, а також не забули засипати її приємними компліментами. Деякі знайшли в ній подібність із легендарною Мерилін Монро і уявили, що Тіна немов акторка голлівудського фільму.

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Нагадаємо, що Дан Балан зірвався через Тіну Кароль і розповів правду про "2 роки відносин": "Небезпечна для суспільства".

Раніше ми повідомляли, що після виснажливих дієт Тіна Кароль задумалася про побачення з чоловіком: "На жаль...".

Також стало відомо, що Тіна Кароль попалася і українці одразу заклювали її: "Їй не на користь".