75-річного Депардьє затримали через звинувачення у домаганнях до двох членкинь знімальних груп

Безум на марші

Багато відомих акторок Франції (як ті, що на фото) відкрито захищають Депардьє та вважають всі звинувачення на його адресу -- надуманими

Французького актора Жерара Депардьє затримали 29-го квітня в Парижі. Приводом стали звинувачення в сексуальних домаганнях по відношенню до двох членкинь знімальних команд – 10 та 3 роки тому.

Як повідомляється,

«Пана Депардьє було викликано до паризького поліцейського відділку, зараз його затримано», - розповів інформатор, дотичний до слідства.

«Його допитують щодо двох імовірних випадків сексуальних домагань, які мали місце в 2014-му та 2021-му році", - додало джерело.

Як заявляє перша позивачка, 56-річна кінодекораторка на ім’я Амелі, під час зйомок фільму «Зелені віконниці» в 2021-му році Депардьє затис її між своїх стегон, і торкаючись талії, грудей та сідниць, почав казати, що хотів би засунути свою «велику парасольку» в її вагіну.

Жінка стверджує, що актор діяв «із феноменальною силою», і вивільнитися з цієї «вовчої пастки» їй вдалося лише з допомогою третьої особи, яка втрутилася.

На вимогу знімальної групи Депардьє тоді вибачився перед Амелі за свою поведінку, але зазначив, що робить це з примусу, бо «нічого поганого не робив». При цьому він, начебто, продовжив називати згадану пані «шльондрою».

Депардьє відомий також своє прихильністю до Путіна та РФ

Друга позивачка, ім'я якої не розкривається, працювала продакшн-асистенткою на зйомках стрічки «Чарівник і сіамці» у 2014-му.

Вона стверджує, що 65-річний (на той час) Жерар неодноразово торкався інтимних частин її тіла та робив непристойні пропозиції.

Усього в харасменті та сексуалізованому насиллі Депардьє звинувачують більше десяти жінок.

Під час зйомок фільму «Чарівник і сіамці» у 2014 р.

У грудні 2023-го року скоїла суїцид одна з них, акторка Еммануель Дебевер.

Її смерть пов'язують із виходом скандального документального фільму «Жерар Депардьє: падіння огра», в якому розказується про домагання актора, але також і припускається, дівчина могла просто шантажувати відомого актора.

Еммануель Дебевер -- праворуч

Сам Депардьє своєї провини категорично не визнає.

«Я ніколи, ніколи не скривдив жодної жінки», - завжди заявляв він у відповідь на всі звинувачення. «Я – не ґвалтівник і не хижак», - наполягав актор.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень