Прибуток – Водоліям, вигідна робота – Левам: гороскоп на 30 квітня

А у Скорпіонів починається біла смуга

ОВНИ

Професійні завдання та помилки колег змусять вас з головою зануритися в роботу. Знадобиться чимало зусиль і неординарних рішень.

ТЕЛЬЦІ

Зорі пророкують вам успіх в амурних справах. Можливі цікаві знайомства й це приємне товариство допоможе відволіктися від турбот.

БЛИЗНЯТА

Цього дня можливі неприємні ситуації, тому будьте вкрай обережними та прораховуйте кожен свій крок, аби уникнути помилок.

РАКИ

Несподіванкою стане підтримка та розуміння людей, яких ви не вважали навіть своїми приятелями. Зорі застерігають: не варто довіряти цим особам.

ЛЕВИ

Зараз потрібно аналізувати всі події та миттєво реагувати на виклики. Завдяки успішній роботі можете отримати пропозицію щодо участі у вигідному проєкті.

ДІВИ

Зранку через вашу незібраність може виникнути кілька непорозумінь, однак вам вдасться зібратися та виправити помилки.

ТЕРЕЗИ

Ваші фінансові справи можуть похитнутися через ймовірний обман, тому пильнуйте. Також зараз потрібно особливо уважно прислухатися до своїх дітей.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для ділової активності, адже ви не зустрінете жодних перешкод. Окрім того, можна забути й про сварки та нерозуміння вдома.

СТРІЛЬЦІ

Вам треба відсторонитися від деяких людей та їхніх проблем. Уникайте відвертих бесід і нікому не розповідайте про свої плани.

КОЗОРОГИ

Чим більше часу ви проведете наодинці, тим більше зробите. Зараз для реалізації поставлених завдань знадобляться спокій, терпіння і тверезий розрахунок.

ВОДОЛІЇ

Ваша харизма допоможе покращити матеріальне становище. Прибуток буде не надто великим, але точно додасть вам настрою та впевненості.

РИБИ

Сприятливий період для відновлення і зміцнення зв'язків або надання допомоги близьким. Проблеми, які виникнуть цього дня, будуть результатом помилок минулого. Вам потрібно проаналізувати їх, щоб не повторювати в майбутньому.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень