Популярний у соціальних мережах та навіть на телебаченні український астрологічний експерт Давид Векуа поділився своїм свіжим прогнозом для України найближчим часом. Давид навіть зміг визначити, за допомогою астрологічної карти, чи будуть якісь "дзвіночки" нашої перемоги до 2025 року.

Він сказав, що з кінця 2024 року і аж до 2025 року ситуація у світі змінюватиметься, а це вплине, зокрема, і на Україну. При цьому він зазначає, що Україні складно йти на переговори, тому що ми не маємо серйозних аргументів.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру астролога для YouTube-каналу "Мій світ".

Давид Векуа, фото: Facebook
Давид Векуа, фото: Facebook

Проте, продовжив Векуа, війна може перейти і на територію Росії, що буде дуже вигідним для нас.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Найвигідніша ситуація для того, щоб обміняти ті території, які ми атакуємо, на території, які вони атакують", - сказав астролог.

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

Однак, якщо Україні не вдасться перенести бойові дії на територію РФ, то можливе заморожування війни, каже Давид Векуа.

"Я думаю, що багато хто чув цю новину, що Туреччина запропонувала Україні план заморожування конфлікту по поточній лінії. Це найбільш ймовірний розвиток подій, якщо ми не перенесемо бойові дії на територію противника", - уточнив астролог.

І насамкінець Векуа додав, що 2025 рік буде цікавим для України, тому що ми отримаємо ще більше підтримки, допомоги та знайдемо свою точку опори.

Нагадаємо, травень обіцяє романтику: хто зі знаків Зодіаку зустріне своє кохання.

Раніше повідомлялося, що стануть улюбленцями долі: цим знакам Зодіаку Всесвіт приготував особливі сюрпризи в 2024 році.

Також, "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів.