Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют



Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,5345 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,3098 гривень за 1 євро.

- джерело.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Передсвятковий період в України та початок місяця – на особливу активність учасників валютного ринку не варто розраховувати. Першого тижня після Великодня ситуація також особливо не зміниться.

Та забігаю чи на перед, варто зазначити, що за словами фінансових експертів все ж базовим буде поступове зрушення вгору валютних коридорів. З хронології подій багатьох років іноземна валюта тільки зростає в ціні. А тому, тут варто говорити, чи зможе гривня скласти достойний рівень конкуренції в плані укріплення. Говорити ж про падіння долара та євро експерти не наважуються.

Можна сказати, що поступова керована девальвація, що спостерігається з початку цього року, продовжиться, але вона буде малопомітною. Однак навряд чи ми побачимо, що курс долара опуститься нижче 39 гривень.

Сообщение Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: