StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Танцюрист-утікач Влад Яма показався в Криму

30 квітня 2024, 11:28
140184
Шоумен не виходив на зв'язок понад півроку, але його повернення складно назвати тріумфальним.
Влад Яма
Влад Яма новини - Влад Яма показав фото з Криму / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official

Український танцюрист, хореограф і ведучий Влад Яма рідко з'являється в соціальних мережах, оскільки кожен його пост незмінно викликає хвилю гнівної критики - багато хто засуджує артиста за переїзд до США під час повномасштабної війни в Україні.

Однак шоумен не полишає спроб прожити своє найкраще життя навіть в умовах хейту. Так нещодавно весь світ відзначав Міжнародний День танцю. На честь професійного свята Яма опублікував у своєму блозі в Instagram фотографію.

Знімок зроблений під водою в басейні. У кадрі Влад виконує танцювальне па. Однак не тільки експресія фото привернула увагу багатьох: у підписі до нього Яма розповів, що світлина була зроблена в Криму.

відео дня

Варто зазначити, що півострів артист відвідав до його окупації країною-агресором - у 2012 році. Однак навіть цей факт не допоміг Владу Ямі уникнути критики за недоречний підбір фото.

Влад Яма
Влад Яма новини - Влад Яма показав фото з Криму / instagram.com/vladyama_official

Хто такий Влад Яма?

Владислав Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" і "Модель XL". Член журі "Ліги Сміху".
З початку війни Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він заплатив прикордонникам велику суму, щоб його випустили за кордон. За втечу його неодноразово хейтили.
У соціальних мережах Влад вкрай рідко з'являється, бо щоразу стикається із засудженням. Відомо, що він кілька разів анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Влад Яма - останні новини:

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк розкрив своє ставлення до Влада Ями і припустив, як може скластися в Україні доля танцюриста після втечі.

Також свою думку про втікача-хореографа висловив його колега по шоу Танці з зірками, танцюрист і воїн ЗСУ Дмитро Дікусар. Він відповів, чи готовий знову вийти на один паркет з Ямою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти