Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК



Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, аби оновити свої військово-облікові дані.

- джерело.

Про це в інтерв’ю NV заявив представник Генерального штабу ЗСУ, полковник Юрій Глущенко.

“Законом передбачено, що громадяни віком від 18 до 60 років чоловічої статі, наголошую на цьому, зобов’язані оновити свої дані. Це тісно пов’язано з тим, що у нас у країні зараз введено правовий режим воєнного стану, оголошена мобілізація і держава повинна знати кількість людей, які перебувають у неї на військовому обліку. Незважаючи на те, що він придатний або обмежено придатний, непридатний до військової служби”, – наголосив Глущенко.

За його словами, статус “обмежено придатний” до військової служби був виключений з нового закону. Тепер громадяни матимуть статус або придатний до військової служби, або непридатний до військової служби.

“Таким чином ця інформація буде внесена до єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних і резервістів. Це буде оновлена інформація, вона буде використана ТЦК для виконання заходів мобілізації”, – пояснив представник Генштабу.

Сообщение Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: