• Головна
  • Дружина зірки “Ліги Сміху” Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення на фронті (ФОТО)
13:14, 30 квітня

Дружина зірки “Ліги Сміху” Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення на фронті (ФОТО)

Дружина зірки “Ліги Сміху” Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення на фронті (ФОТО)

Дружина коміка Віктора Розового розповіла про стан здоров’я її чоловіка, який у березні отримав серйозне поранення голови на фронті.

Про це пише "24 Канал".

На своїй Instagram-сторінці Ольга розповіла, що поки не можливо відправити гумориста на лікування за кордон, адже лікарі забороняють переїзд. Тож, нині Віктор відновлюється в Україні. Як тільки-но медики дадуть дозвіл, Віктора Розового доправлять на лікування за кордон, де є фахівці, які спеціалізуються на таких видах серйозних травм голови і допоможуть з реабілітацією.

“Наразі Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе”, – розповіла Ольга.

Дружина зірки “Ліги Сміху” Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення на фронті (ФОТО), фото-1

Дружина Віктора Розового подякувала побратимам свого чоловіка, які надали йому першу медичну допомогу, що і врятувало його життя. Ольга також поділилася, що завдяки коштам, які переказали на рахунок гумориста, вони придбали прилади нічного бачення для захисників.

“За згодою Віктора придбали для бійців 2 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр прилади нічного бачення”, – додала Ольга.

Дружина зірки “Ліги Сміху” Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення на фронті (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#розовий #поранення #дружина #стан #захисник #реабілтація
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...