На сторінці Lifecell у соцмережі сталася справжня суперечка. Пост, який мав бути кумедним, виявився каменем спотикання для одного клієнта, який раптом пригадав усі проблеми, що в нього були з їхнім зв'язком.

У пості, який спочатку замислювався як жарт "для лінивих", Lifecell зізнався, що сьогодні вони настільки ліниві, що попросили когось написати текст за них.

Публікація Lifecell / фото: скріншот Х
Публікація Lifecell / фото: скріншот Х

На перший погляд це могло здатися смішним і невинним, але не для клієнта:

"Ви настільки ліниві, що не можете вже пів року в Куп'янську зробити нормальний зв'язок та інтернет, постійно спихаючи все на війну. До війни у ​​вас теж хтось або щось було винне в поганій якості послуг! Я вже мовчу про те, що мережа зникає через секунду після вимкнення світла."

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Представники Lifecell відреагували на коментар, виправдавшись, що кожна заявка на покращення якості послуг не залишається поза увагою і фахівці компанії активно працюють над вирішенням проблем.

Публікація Lifecell / фото: скріншот Х
Публікація Lifecell / фото: скріншот Х

Вони пояснили, що ситуація з покриттям та якістю зв'язку в деяких районах може бути зумовлена ​​складнощами, спричиненими вторгненням російських військ в Україну.

"Ні**я ви не робите! З жовтня минуло вже пів року і покращення послуги я не бачу! Чому Київстар та Водафон працюють 6-10 годин після відключення світла, а ваша мережа зникає через секунду? Вам начхати на абонентів – для вас головне прибуток!" – пише клієнт.

У Lifecell визнали, що для повного покращення ситуації може знадобитися додатковий час, але продовжили переконувати клієнта, що його звернення не залишиться поза увагою.

Скарга клієнта на Lifecell / фото: скріншот Х
Скарга клієнта на Lifecell / фото: скріншот Х

Раніше Знай.ua стало відомо про зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення