Візит до стоматолога для багатьох людей є досить стресовою подією, адже процедури, пов'язані з лікуванням зубів, можуть бути хворобливими та неприємними.

Однак ніхто не очікує, що замість полегшення станеться справжня трагедія. Саме така жахлива ситуація спіткала 40-річного Рамазана Йілмаза з міста Бурса, яке стало жертвою лікарської недбалості.

Чоловік звернувся до приватної стоматологічної клініки зі скаргами на біль у зубі. Лікар вирішив вирвати хворий зуб та запропонував встановити на його місце імплант. Однак під час операції стоматолог не скористався пристроєм для імплантації, вирішивши діяти вручну.

Прийом у стоматолога. Фото: скрін youtube
Прийом у стоматолога. Фото: скрін youtube

Лікар застосував надмірну силу, закрутивши імплант так, що потрапив у мозок... пацієнт чув хрускіт кісток, проте дантиста це не зупинило. І тільки крик від нестерпного болю пацієнта "достукався" до лікаря.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Негайно той терміново відправив до лікарні пацієнта, де йому провели термінову операцію з видалення стороннього тіла з мозку. Медики попередили, що чоловікові загрожує смертельна небезпека. У ці драматичні хвилини Рамазан встиг попрощатися із дружиною та двома дітьми, готуючись до гіршого.

Прийом у стоматолога. Фото: скрін youtube
Прийом у стоматолога. Фото: скрін youtube

На щастя, лікарям вдалося врятувати життя чоловіка, успішно вилучивши імплант із його мозку. Однак шлях до одужання виявився тернистим та болючим, залишивши по собі не лише фізичні, а й психологічні травми.

Незважаючи на цю жахливу трагедію, недбайливий стоматолог відмовляється повертати гроші за "лікування", що ледь не коштувала Рамазану життя...

Нагадаємо, курила по 2,5 пачки на день понад 40 років: лікарі жахнулися на огляді

Як повідомляв "Знай.ua", загадкова смерть 11-річного хлопчика в лікарні - його батько дізнався, чому це сталося

Знай.ua писав, українка хотіла втопити сина-школяра через проблеми з житлом