Український військовий, відомий під псевдонімом Ніко, поділився своїми думками про продовження військових дій та необхідність готовності наступного покоління до війни в інтерв'ю для ТСН.

Він стверджує, що Україна вестиме боротьбу за свою незалежність і свободу ще дуже довго, оскільки епоха воєн уже розпочалася.

Наша країна і раніше стикалася з викликами, захищаючи свою національність та незалежність, і ці виклики продовжаться і надалі.

Ніко / фото: скріншот Youtube
Ніко / фото: скріншот Youtube

"Ми всі чуємо, які у них плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони через нас пройти не можуть. І ми дивом тримаємося, тому що більшість мотивована в цьому і в більшості ще є сили. Я думаю, що це все ще затягнеться надовго, ця війна", – каже Ніко.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

За його словами, важливо вже готуватися до війни для наступного покоління. Він закликає українців враховувати цей факт, підвищуючи рівень тактичної медицини та тактики вогневої підготовки.

Незважаючи на те, що Ніко втратив ногу на передовій, він хоче продовжувати служити в армії і не бачить себе в цивільному житті, доки триває війна. Він висловив розчарування від тих, хто відмовляється йти на захист батьківщини, вважаючи їх "людами, що тікають".

Тупо сидіти вдома, отримувати ту пенсію, донажити з тієї пенсії. Ні, я зараз відновився, я можу рухатися, звичайно, не так швидко, як до поранення, але майже нічим себе не відрізняю від тих, хто не має ампутації. Я така сама людина, але трохи є такий недолік. Ну і хлопців треба міняти, а міняти зараз буде ніким. Хлопці вже дуже втомилися.