• Головна
  • На Тернопільщині оштрафували кочегара, який дав сильного копняка малолітньому школяреві
10:03, 1 травня

На Тернопільщині оштрафували кочегара, який дав сильного копняка малолітньому школяреві

На Тернопільщині оштрафували кочегара, який дав сильного копняка малолітньому школяреві

Кочегара газової паливної та майстра зремонту Дичківської філії НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів ДНЗ в с. В.Гаї» судили за “спричинення фізичного болю малолітньому”. Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду.

Подія сталася 31 жовтня 2023 року у приміщенні школи. Обвинувачений вину у суді визнав повністю і пояснив свої дії, пише Місто.

Він побачив, як учень намагався відкрити вхідні двері школи, в той час інший учень зі сторони вулиці тримав двері. Це обурило обвинуваченого, тому що він єдиний робітник у школі, а двері нові. Тому він підійшов до ОСОБА_8 та наніс один удар правою ногою йому у сідниці.

Про вчинене дуже шкодує, розуміє, що так чинити не можна. Пояснив, що діяв на емоціях. В судових дебатах зазначив, що з усім погоджується.

В останньому слові просив пробачення у законного представника потерпілого, запевнив, що більше такого не буде.

У матеріали справи йдеться про те, що працівник завдав болю неповнолітньому, але за висновком судово-медичної експертизи будь-яких тілесних ушкоджень (синців, саден, ран) чи слідів загоєння не виявлено.

Врахувавши обставини суд ухвалив підсудного визнати винуватим і призначити покарання – штраф 850 гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#насилля #школа
ТОП новини
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
"Водії не чекали таких радикальних заходів від ТЦК, автомобілі масово перевірятимуть": мобілізація, повістки і покарання
Оголошення
live comments feed...