У 2024 році на горизонті геймерського світу з'явилася незвичайна ситуація: гра, що спочатку асоціюється з Xbox, стала попередньо замовлятися в PlayStation Store. Цим релізом стала Sea of ​​Thieves і її вихід на PS5 стартує вже 30 квітня.

Важливо розуміти, що Sea of ​​Thieves буде доступна в трьох версіях, кожна свого роду кишенькового розміру.

Sea of ​​Thieves / фото: скріншот Youtube
Sea of ​​Thieves / фото: скріншот Youtube

Стандартне видання коштує 39,99 доларів, і, незважаючи на своє базове становище, воно пропонує гравцям цілий букет додаткового контенту. Тут на вас чекають усі безкоштовні оновлення та доповнення, випущені за останні шість років, а також цифровий саундтрек, аудіокнига та електронна книга.

За 10 додаткових доларів ви можете придбати Deluxe Edition. Це подарує вам додаткову зброю, різноманітні косметичні предмети та 10 000 золотих для витрачання на свій розсуд у грі.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

І нарешті Premium Edition. За 10 доларів вище ви отримаєте все, що пропонують інші видання, а також п'ять днів раннього доступу та бойовий перепустку на 12-й сезон. Купивши це видання, ви зможете приєднатися до морської спільноти гри вже з 25 квітня.

Важливо сказати, що попереднє замовлення будь-якої з версій Sea of ​​Thieves дарує вам безліч ексклюзивних косметичних предметів. А щоб грати з друзями на Xbox та інших платформах, вам потрібно буде зв'язати свій обліковий запис із Microsoft.

Нагадаємо, розробники "Kingdom Come: Deliverance" злили секретний анонс

Раніше ми писали про те, що S tarfield стає ще складнішим: які секрети та "паски" приховує в собі новий мод