Життя часто виявляється непередбачуваним і жорстоким, про що нагадала трагічна подія, яка сталася в одному з будинків для людей похилого віку в китайському місті Чунцін. Святкування 90-річчя закладу має стати радісною подією для його мешканців, але стало жахливою трагедією.

На заході виступала 31-річна співачка, яка мала розважити присутніх своїм талантом. Однак після виконання лише двох пісень сталося непоправне. Під час другого номера артистка спіткнулася об довгу спідницю власного сценічного вбрання та впала. Удар головою об підлогу виявився настільки сильним, що жінка вже не змогла підвестися. Про це повідомляє Mirror.

Смерть на сцені, скріншот: Youtube
Смерть на сцені, скріншот: Youtube

Співаці спробували надати першу медичну допомогу прямо на сцені, на очах у вражених глядачів. Її терміново госпіталізували до найближчої лікарні, проте, на жаль, зусилля медиків виявилися марними – за кілька годин співачка померла.

Попередньо встановлено, що перед концертом артистка скаржилася на погане самопочуття, але вирішила вийти на сцену.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

Смерть на сцені, скріншот: Youtube
Смерть на сцені, скріншот: Youtube

Триває розслідування для з'ясування остаточної причини її смерті. Однак очевидно, що фатальний інцидент став наслідком нещасного випадку, який ніхто не міг передбачити. Тому іноді варто поставити своє здоров'я на перше місце.

Нагадаємо, ефектне селфі обернулося трагедією: дівчина впала прямо у жерло вулкана

Як повідомляв "Знай.ua", лікар пояснив, що люди бачать перед смертю: ніхто навіть не здогадувався

Знай.ua писав, таємниця "Бермудського трикутника" розкрита? Жодних божевільних катастроф більше не буде