Поворот долі – Скорпіонам, скандал з коханими – Ракам: гороскоп на 2 травня

А Рибам варто виходити в люди

ОВНИ

Спілкування з друзями може стати причиною непорозумінь та роздратування. Намагайтеся цього дня уникати таких зустрічей. Або принаймні дискусій.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для самовираження та зміцнення авторитету. Постарайтеся реалізувати творчі пориви. Цілком ймовірно, що незабаром відкриються нові джерела для заробітку.

БЛИЗНЯТА

Цього дня потрібно особливо прислухайтеся до своєї інтуїції. Але не варто нехтувати й порадами близьких людей.

РАКИ

Дрібні сварки з коханими можуть призвести до дуже великого скандалу. А, можливо, й до повного розриву стосунків. Тому добре подумайте, перш ніж висловлювати претензії.

ЛЕВИ

Цей день подарує душевну рівновагу та спокій. Зорі прогнозують теплі зустрічі з давніми друзями та душевні розмови.

ДІВИ

Переглянете свої стосунки з оточуючими. Будьте чесними з собою й визначтеся з тим, чи не обтяжують вас деякі люди.

ТЕРЕЗИ

Зараз не варто експериментувати та будувати серйозні плани, а краще займатися поточними справами. Ймовірний невеликий стрес, але невдовзі все владнається.

СКОРПІОНИ

Ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Особисте життя також зажадає від вас обережності та уваги.

СТРІЛЬЦІ

В особистому житті зорі радять виявити великодушність, пробачити образи. Також попереджають про можливе швидке завершення любовного зв'язку. Треба бути уважними та обережними, хоча не все буде залежати від вас.

КОЗОРОГИ

Можливе загальне невдоволення та бажання змінити життя. Змініть! Але не піддавайтеся негативним думкам.

ВОДОЛІЇ

Саме час переосмислити набутий останнім часом досвід. У фінансових питаннях покладайтеся лише на себе, ігноруючи чужу думку, бо надмірна довірливість може обернутися втратами.

РИБИ

Виходьте в люди, адже нові знайомства будуть довгостроковими та можуть згодом стати фундаментом для просування по службі або побудови міцної сім'ї.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень