$39.43 €42.84
menu closed
menu open
weather +9 Київ

Співзасновник "Нової пошти" заявив, що в Одесі всі працівники врятувалися в бомбосховищі

Співзасновник "Нової пошти" заявив, що в Одесі всі працівники врятувалися в бомбосховищі Після обстрілу та через пожежу, яка виникла на місці, пошкоджено приблизно 900 посилок
Фото: Володимир Поперешнюк / Facebook (архів)

Усі співробітники сортувального депо й відділення "Нової пошти" в Одесі, куди 1 травня влучила російська балістична ракета, врятувалися в бомбосховищі. Про це співзасновник НП Володимир Поперешнюк повідомив у Facebook.

Він уточнив, що приліт був у вантажне депо №1 і вантажне відділення №4.

"Головне – усі живі! Усі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище!" – написав він.

За попередніми даними, після обстрілу і через пожежу, яка виникла на місці, пошкоджено приблизно 900 посилок, проінформував Поперешнюк.

Контекст

Увечері 1 травня армія країни-агресора Росії обстріляла Одесу балістичними ракетами. Голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив про 13 постраждалих і сильну пожежу на місці влучання.

Пізніше "Нова пошта" розповіла у Facebook, що удар окупантів припав по сортувальному депо та відділенню НП. Адміністрація фірми опублікувала відео масштабної пожежі на її об'єкті й зазначила, що серед її співробітників загиблих і постраждалих немає. Вартість усіх пошкоджених посилок пошта обіцяла компенсувати.