StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Онук Алли Пугачової та його дружина показали своє "справжнє обличчя" у США - деталі

2 травня 2024, 08:47
4499
Нікіта Пресняков і Альона Краснова розкрили свої таланти в США, показавши вражаюче відео.
Нікіта Пресняков, Альона Краснова
Нікіта Пресняков показав відео з Оленою Красновою / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/

Онук легендарної російської співачки Алли Пугачової, яка публічно засудила вторгнення РФ в Україну, Нікіта Пресняков і його дружина Альона Краснова виїхали з країни-окупанта жити до США ще в 2022 році.

Але талановитий Нікіта не сидить без діла, а займається творчістю. Нещодавно він навіть оголосив великий тур по США. Крім того, подружжя активно займається організацією тематичних вечірок.

Так, на своїй сторінці в соцмережах Пресняков опублікував захопливий ролик, який він сам зняв, за участю Краснової. Нікіта створив відео в стилі культового фільму Квентіна Тарантіно "Вбити Білла" і запросив шанувальників на вечірку.

відео дня

"Зняв і змонтував ось такий ось екшон ріллс! Приходьте до нас на паті, хто в ЛА!", - підписав відео артист.

Здається, Нікіта та Альона чудово почуваються в США і з кожним днем все більше розкривають свої таланти. Дружина музиканта навіть кардинально змінила образ, тепер вона віддає перевагу більш ефектному і яскравому вбранню.

Тільки ось росіянам такі зміни не дуже подобаються, як заявляють росЗМІ, "у США пара показала своє справжнє обличчя". Найімовірніше, жовч вони ллють через те, що подружжя вже неодноразово показувалося в компанії артистів, яких визнано іноагентами в країні-терористі Росії.

Хто такий Микита Пресняков?

Микита Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Онук Пугачової Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Нікіта Пресняков показав, як ріже цибулю в окулярах для сноуборду і здається абсолютно безтурботним на тлі всього хейту в бік Пугачової та Орбакайте.

А також раніше Нікіта Пресняков вирішив, що його хочуть убити. Такого висновку він дійшов, коли побачив на дверцятах свого авто гумову качку - при чому, у відомому сенсі, у вбранні легендарного суперлиходія з коміксів Джокера.

Читайте більше про Преснякова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти