Кримський міст — не єдина дорога конструкція для Путіна. У ЗСУ в планах крім знищення цього мосту, за разом і знищення усіх об’єктів, які мають хоч якусь ціну для голови Кремля. Ось після цієї всієї бавовни, Крим можна буде офіційно вважати відрізаним.

Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив політтехнолог та експерт з ракетно-ядерного озброєння Олександр Кочетков.

Експерт зауважив, що одними ATACAMS міст не зруйнувати, це не та зброя, виключно якою можна рознести Кримський міст на друзки. 

«ATACAMS це ненайкраща зброя для руйнування Кримського мосту. Це ефективна зброя. Вона дійсно високоточна, плюс-мінус 10 метрів, але міст це така ажурна конструкція. В неї дуже важко влучити, особливо якщо поперек мосту намагатися влучити. Навіть така точна ракета, як ATACAMS балістична, вона, швидше за все, не влучить.», — зазначив Олександр Кочетков

Олександр Кочетков відзначив, що Кримський міст потрібно атакувати комплексно. За участі не тільки ракет.

«Крилаті ракети вони будуть більш ефективними, хоча найбільш ефективна атака буде комплексна із безпілотників з поверхні моря, безпілотників з неба, крилаті ракети і балістичні ракети, щоб перенапружити протиповітряну, протиракетну оборону ворога.», — сказав політолог.

Закінчуючи, Олександр Кочетков зауважив, що знищення всього, що дороге Путіну в Криму це відповідь за його воєнні злочини.

«Те, що вони нас атакують і роблять терор проти мирних громадян, це злочин, військовий злочин. Це абсолютно безумовно наша відповідь, в тому, що ми знищуємо засоби атаки на Одесу, Миколаїв і інші.», — закінчив він.