$39.43 €42.84
menu closed
menu open
weather +19 Київ

"По версії ворога, тут зберігалася зброя". Російська ракета знищила посилок на майже 3 млн грн, "Нова пошта" показала фото наслідків удару photo icon

"По версії ворога, тут зберігалася зброя". Російська ракета знищила посилок на майже 3 млн грн, "Нова пошта" показала фото наслідків удару Ракета окупантів знищила депо й відділення "Нової пошти"
Фото: ДСНС України / Telegram

Унаслідок нічного російського удару по депо й відділенню "Нової пошти" в Одесі було знищено 15,5 тонни посилок на майже 3 млн грн. Про це повідомила 2 травня пресслужба "Нової пошти".

"Ось такий у нас сьогодні ранок в Одесі. У депо й відділенні разом було 904 відправлення на майже 3 млн грн. Аби компенсувати вартість ваших посилок і вантажів, ми вже із самого ранку вам дзвонимо", – ідеться в повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що ракета окупантів знищила не тільки депо й відділення компанії, а і 15,5 тонни замовлень українців з інтернет-магазинів "з одягом, технікою, дитячими іграшками, смаколиками для улюбленців, ліками, посилками з турботою про рідних тощо".

"А по версії ворога – тут зберігалася зброя. Немає слів", – підкреслили в "Новій пошті". 

Компанія також опублікувала фото зруйнованого приміщення.

Контекст

Увечері 1 травня армія країни-агресора Росії третій день поспіль атакувала Одесу балістичними ракетами. Голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомляв про 13 постраждалих і сильну пожежу на місці влучання. За даними ДСНС станом на ранок, кількість постраждалих зросла до 14

Пізніше "Нова пошта" розповіла у Facebook, що удар окупантів був по сортувальному депо й відділенню НП. Серед її співробітників загиблих і постраждалих немає, оскільки вони встигли сховатися в бомбосховищі. Вартість усіх пошкоджених посилок пошта обіцяла компенсувати.