Під якими сузір'ями народжуються мільярдери: Три знаки Зодіаку, в яких найбільше шансів розбагатіти

Дослідження показують, що третина всіх світових мільярдерів є представниками трьох знаків зодіаку

Терези 

Терези складають 12% мільярдерів світу. Представники цього знаку використовують свій потенціал для просування кар'єрними сходами та запрошення в елітні соціальні кола.

Терези чудово знаходять спільну мову з оточенням та переконують людей інвестувати в їхній бізнес. 

Серед відомих мільярдерів, які народилися під знаком Терези, американський модельєр та дизайнер Ральф Лорен, який перетворив звичайні спортивні товари в бізнес з мільярдними оборотами. 

Риби

На другому місці опинилися Риби. Під цим знаком народилося 11% всіх мільярдерів. Вони мрійники та мають добру інтуїцію. Як приклад можна навести Бернара Арно - співзасновника та генерального директора LVMH — найбільшої в світі компанії з виробництві предметів розкоші.

Тельці

Під знаком Тельців народилося 10% мільярдерів в усьому світі. Ці люди багато працюють для досягнення мети. Впертість та безжальність, а також самоконтроль дозволяють їм отримувати все. 

Серед мільярдерів-терезів - засновник Facebook Марк Цукерберг, винахідник Джеймс Дайсон, інженер Девід Кох та найбагатша жінка Німеччини — Сюзанна Клаттен. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень