StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Схопив дітей і поїхав: путініст Сергій Лазарєв терміново покинув Росію

2 травня 2024, 21:54
82501
Путініст Сергій Лазарєв виявився не таким уже й вірним батьківщині і виїхав із дітьми з РФ.
Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв полетів із дітьми до Туреччини / колаж: Главред, фото: t.me/lazarev_official

Російський співак Сергій Лазарєв, який у дикому захваті від кривавого вторгнення РФ в Україну, полетів до Туреччини разом із дітьми.

Як повідомив путініст у своїх соцмережах, у Туреччині у нього заплановано виступ, але він вирішив не тільки заробити гроші, а й відпочити.

відео дня

Після того, як Лазарєв опублікував відео свого співу з готелю в Туреччині, фанати артиста були шоковані. Путініст виглядав зовсім не у формі, а його спів різав вухо. Співак не потрапляв у ноти і виглядав якось безалаберно.

"Зі слухом тут проблемки", - написав Лазарєв.

Як зазначили, самі ж шанувальники співака, без фонограми на концерті не обійдеться і порадили любителю Путіна взяти перерву в кар'єрі.

Хто такий Сергій Лазарєв

Сергій Лазарєв - російський співак, актор і телеведучий. Колишній учасник поп-групи Smash!!!. За даними Вікіпедії, двічі виступав на міжнародному конкурсі пісні "Євробачення", обидва рази посів 3-е місце. У війні Росії проти України став на бік РФ.

Сергій Лазарєв - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Сергій Лазарєв вирішив підтримати путініста Філіпа Кіркорова, який "увійшов не в ті двері" і опинився на голій вечірці блогерки Івлєєвої. Подейкують, що на цей захід образився особисто терорист Путін, коханка якого - Кабаєва, розважалася разом з усіма.

А також в одній з російських програм путініст Микола Басков підклав свиню своєму колезі по численних телепроектах Сергію Лазарєву.

Читайте більше про Лазарєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти