StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Алла Пугачова "врятувала" путіністку Настю Івлєєву після "голої" вечірки

3 травня 2024, 13:15
3172
Путіністка Настя Івлєєва розповіла, як пісня Алли Пугачової врятувала її від відчаю після бойкоту через "голу" вечірку, яку вона раніше влаштувала.
Настя Івлєєва, Алла Пугачова
Настя Івлєєва розповіла, як впоралася з гонінням у РФ / колаж: Главред, фото: t.me/ivleeva360, instagram.com/alla_orfey/

Скандальна російська ведуча і блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує російських окупантів, уперше після публічного "вироку" через свою "голу" вечірку дала інтерв'ю. До цього вона лише кілька разів публікувала пости у своїх соцмережах у стилі російської пропаганди з підтримкою і захопленням кривавим вторгненням РФ в Україну.

В інтерв'ю російському ресторатору Андрію Третьякову Івлєєва, звісно ж, багато виправдовувалася, а також розповіла, як хіт легендарної Алли Пугачової допоміг їй впоратися з бойкотом.

відео дня

"Крикну, а у відповідь - тиша, знову я залишуся одна. Сильна жінка плаче біля вікна", - проспівала путіністка і заявила, що цю пісню вона наспівувала протягом чотирьох місяців.

Хто така Анастасія Івлєєва

Анастасія Івлєєва - російська телеведуча, кіноактриса і відеоблогерка. Найбільш відома як Instagram-блогерка, а також як ведуча телепередачі "Орел і решка", пише Вікіпедія.

У грудні 2023 року Настя організувала "голу" вечірку, після якої її звинуватили в пропаганді нетрадиційних цінностей.

Настя Івлєєва - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, щоблогерці Насті Івлєєвій загрожує до п'яти років позбавлення волі за несплату податків в особливо великому розмірі. Але точної суми заборгованості не озвучили.

А також серед гостей "майже голої" вечірки Насті Івлєєвої засвітилася і гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують роман із диктатором Путіним. Спортсменка, яка вдає із себе святенницю, на розважальний захід з'явилася в чорній сукні-пеньюарі з глибоким декольте.

Читайте більше про Івлєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти