StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найдієвіший спосіб, як позбутися поганого запаху в туалеті: і сліду не залишиться

4 травня 2024, 03:45оновлено 5 травня, 14:55
7158
Неприємний запах в туалеті може стати серйозною проблемою, від якої важко позбутися. Але є засоби, які можуть виправити цю ситуацію.
Унитаз, туалет, ершик, уборка
Як позбутися поганого запаху в туалеті/ колаж: Главред, фото: pixabay.com

Проблема виникнення неприємного запаху в туалеті – це не рідкість. Якщо поганий запах не зникає упродовж тривалого періоду часу, то це означає, що доведеться докласти немало зусиль, щоб від нього позбутися.

Радимо також прочитати матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть кота за 7 секунд: загадка, яка підкориться тільки обраним

Існує чимало народних методів, як зарадити такій проблемі. Проте на практиці нерідко виявляється, що багато із них недієві або прибирають проблему не повністю.

відео дня

Але є один простий засіб, який найкраще справляється з усуненням неприємного запаху в туалеті. Підписники блогерки місіс Хінч, яка публікує дописи про прибирання на своїй сторінці Mrs Hinch Cleaning Tips у Facebook, поділилися своїм досвідом боротьби з такою проблемою.

Коли одна з підписниць блогерки запитала, як позбутися поганого запаху в туалеті, більшість інших користувачів відповіли, що для них під час боротьби з такою проблемою допомогла проста дешева піна для бриття, пише The Mirror.

Користувачі зазначали, що потрібно розпилити цю піну у туалеті або ванній, де у вас є неприємний запах, і залишити на 20-30 хвилин, а потім змити піну вологою ганчіркою. Якщо запах стійкий, то можна лишити розпилену піну навіть на кілька годин.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти