Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що в перші дні травня великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на цукор, соняшникову олію та вершкове масло.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Великі торговельні мережі, представлені на українському ринку, регулярно оновлюють цінники у своїх супермаркетах. Зміни вартості цих продуктів викликають підвищений інтерес із боку покупців, які прагнуть планувати свої витрати та своєчасно реагувати на цінові коливання.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Відстеження динаміки цін у різних торгових мережах дозволяє споживачам вибирати найвигідніші пропозиції та оптимізувати свої покупки.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Ціни на соняшникову олію

Зокрема, соняшникове мало Рафіноване Олейна продається дешевше, ніж минулого місяця – 56,00 грн за 850 мл замість 58,79 грн. А ось за Щедрий Дар доведеться віддати більше – 59,93 грн. за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Ціни на вершкове масло

Сливочное масло Селянське подешевело на несколько копеек, до 71,02 грн за 200 грамм. А Яготинское 73% подорожало с 78,31 грн до 80,70 грн за 200 гр.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Ціни на цукор

А ось кристалічний цукор ви можете придбати в середньому за 29,10 грн/кг, що на 8 копійок дорожче, ніж у квітні.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, купуйте більше, витрачаючи менше: мережа АТБ показала свіжі знижки на продукти.

Раніше повідомлялося, у свята – зі знижками? В Україні супермаркети змінили ціни на молоко, яйця та цукор.

Також, куди варто заглянути перед Великоднем за дешевими яйцями: огляд цін.