Господарі кішок дуже часто плутають емоції своїх домашніх улюбленців, думаючи, що вони просто граються або хочуть ласки. Проте, існують певні ознаки, за якими можна дізнатися, що ваш вихованець вас зовсім не любить.

Про це повідомляє News24.

Ознаки, які вказують на ненависть кішки

Погане ставлення

Якщо в вашій родині багато людей, то ви з легкістю можете помітити, що погано кішка ставиться саме до вас. Якщо ви помітите, що з іншими тваринами вона у хороших стосунках, це означає, що вона точно не любить саме вас.

Кіт. Фото: скрін youtube
Кіт. Фото: скрін youtube

Агресивне кусання

Не секрет, що кішки перестають гризти тоді, коли стають вже дорослими. Якщо тварина продовжує вас кусатися навіть у дорослому віці, це говорить про повну антипатію.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Постійне шипіння

Якщо кішка шипить на вас, то це означає, що так вона хоче вас від себе відігнати. Справа в тому, що тварині некомфортно у вашій присутності, тому вона намагається це вам продемонструвати.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Повне ігнорування

Навіть якщо кішка з вами в одному приміщенні, але вона намагається сховатися від вас, це є одним з перших сигналів ненависті. Це означає, що у кішки стрес, коли ви поруч.

Туалет в іншому місці

Якщо кішка не любить людину, то вона спеціально не ходять на лоток і робить всі свої справи в іншому місці.

Нагадаємо, чи можна залишати вдома кішок наодинці на тривалий час.

Як повідомляли раніше, які унікальні особливості мають лапки котиків.

Як писав "Знай" раніше, експерти встановили, що коти здатні вивчати людські слова.