Відеоблогер Юрій Кот здійснив незвичайний експеримент, вирішивши дізнатися, скільки насправді коштує проживання у Києві. Він прийняв він роль мандрівника і протягом місяця ділився своїми враженнями і витратами життя у столиці.

Подорож почалася з прибуття на залізничний вокзал, де Юрій купив квиток на метро і вирушив у хостел, який він знайшов раніше в інтернеті. Про це розповіли у Telegraf.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

За сніданок, що складався з мінеральної води, кефіру та круасану, він заплатив 50 гривень.

Проживання у хостелі коштувало Юрію 200 гривень на добу, з додатковими витратами на постільну білизну. Перший тиждень проживання коштував йому 550 гривень, а за весь місяць у хостелі довелося заплатити 2100 гривень.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Юрій також провів час на пошуках квартири та знайшов кілька варіантів за різною ціною. Зрештою, він винайняв квартиру без посередників за 10 000 гривень на місяць, включаючи комунальні послуги та інтернет.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Після переїзду до квартири він здійснив великі закупівлі в супермаркеті на тиждень, витративши 602 гривні на продукти. Завдяки цим закупівлям йому вдалося готувати різноманітні та збалансовані страви, забезпечуючи себе гідним харчуванням.

Підсумкова сума, витрачена за місяць проживання у Києві, становила 14 705 гривень. При цьому Юрій сказав, що можна заощадити на розвагах та ресторанах, зосередившись на основних потребах.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що цифри доведуть до істерики та сліз: кому можуть підвищити суми в рахунках за електрику

Вам буде цікаво дізнатися, українці навчилися "втрачати" право власності на житло в одну мить - чому це відбувається