Українські військові продовжують активно захищати територіальну цілісність та суверенітет країни, відстоюючи її від агресії Російської Федерації та її окупаційних зусиль. В результаті напружених бойових дій в районі села Урожайне Донецької області ЗСУ вчинили дієвий крок, зупинивши ворожу колону бронетехніки одним точним пострілом.

Завдяки спритній та відважній дії танкістів 58-ї бригади Збройних Сил України, ворожий наступ було ліквідовано миттєво та ефективно. Не дивлячись на чисельну перевагу ворога, українські бійці виявили високий рівень професіоналізму та військової майстерності, забезпечивши ефективний захист своїх позицій.

Завдяки вчасному виявленню та реагуванню на загрозу, українські захисники відбили наступ ворожої техніки, нейтралізувавши загрозу та запобігши можливим втратам серед власних рядів. Відвага та самовідданість українських військових підтверджують готовність та рішучість України відстоювати свої права та територіальну цілісність навіть у найскладніших умовах.

Відео бою виклали у телеграм-каналі 58-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ імені гетьмана Івана Виговського.

На оприлюднених кадрах видно, як у бік позицій сил оборони наближається колона ворожої техніки. Її помітили українські захисники і бронеколону зустрів український танк.

Танкісти влучним пострілом — прямим попаданням потрапили в танк у голові колони. Після цього окупанти передумали наступати, а дві БМП за російським танком почали тікати.

«Наш танчик сміливо зустрів 3 ворожі одиниці техніки у вигляді 1 танка та 2 БМП з піхотою. Після знищення на атоми ворожого танка, який йшов першим, інші 2 БМП вирушили тікати», — розповіли про бій бійці бригади.

Ця подія відображає не лише високий рівень професіоналізму та бойової готовності українських військових.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно — посилання в описі та в шапці профілю

Нагадаємо, що раніше зазначалось про те, що на одній із ділянок фронту українським захисникам вдалося ліквідувати російський танк, який кілька днів поспіль атакував їхні позиції. Про це повідомили у прес-службі 58-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ.

Зазначається, що російський панцирник кілька днів поспіль атакував позиції ЗСУ, але уникав поразки. Про непереможний танк РФ уже встигли заявити російські пропагандисти. Зрештою, українським захисникам вдалося його вразити.

«По заслугах. Цей російський танк за останні дні неодноразово брав участь в атаках на наші позиції і навіть став частиною кремлівської пропаганди. Учора в «чистий четвер» броньованого «рецидивіста» спіткало справедливе покарання — він пройшов обряд очищення вогнем», — поінформували бійці. .

На підтвердження своїх слів у бригаді додали відео, яке зняли самі окупанти. На кадрах видно, як «броньований рецидивіст» яскравим феєрверком закінчує своє земне життя.

А також повідомлялось, що в окупованій частині Запорізької області псковські десантники влаштували заколот. Вони відмовилися йти на штурм, який планувався на одній із ділянок фронту на Великдень. Про це з посиланням на джерела у розвідці повідомляє видання «РІА Мелітополь».

«Псковські десантники відмовилися йти в проголошений наступ на Запорізькому напрямку. За даними розвідки, атака планувалася на Великдень, але русява гидота зі 104-го десантно-штурмового полку відмовилася йти в наступ», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що псковські десантники були розбиті тут Силами оборони. Нині у них не вистачає понад 60% особового складу. Також відчувається нестача техніки, яку знищили українські захисники.