Валерій Залужний знову здивував всіх українців з’явившись зі зброєю в руках. Звідси у всіх почали виникати різні питання і одним з них звісно було… А невже Залужний не хоче знімати форму й далі стояти на своїй посаді та обороняти країну?

Після майже двох місяців мовчання в соціальних мережах, генерал Валерій Залужний вразив своїх підписників неймовірним виконанням. У своєму першому дописі з кінця лютого, Залужний представив фотографію, що призвела до жвавих обговорень.

На зазначеній фотографії видно, що є ще порох у порохівницях, що було результатом вражаючого пострілу генерала. Валерій Залужний зумів влучити у гільзу з відстані 25 метрів, що свідчить про його неймовірну майстерність.

У своєму дописі, Залужний зазначив: «25 метрів. Glock 17. Є ще порох в порохівницях». Супроводжуючи своє повідомлення світлиною саме цієї гільзи, генерал показав, наскільки точним може бути його постріл.

Варто зазначити, що пістолет Glock 17, який використовувався в цьому епізоді, є австрійським самозарядним пістолетом, розробленим фірмою Glock. Цей пістолет, завдяки своїм характеристикам, став дуже популярним серед різних користувачів.

Після опублікування свого допису, Залужний отримав велику кількість коментарів та вигуків захоплення від своїх шанувальників, які висловили свою повагу до його майстерності та виняткових навичок стрільби.

З усього цього можна зробити висновок, що Валерій Залужний просто не хоче втрачати форму і з кожним днем все більше покращує свої навички.