«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"На**й мені ту церкву охороняти? Там, б**дь, від сили чоловік 30": В Одесі відсторонили поліціянтку, яка вилаялася через обов’язок чергувати біля церкви на Великдень

В Одесі поліціянтка записала відео, в якому незадоволено висловлюється через обов’язок чергувати біля церкви на Великдень і виказує байдужість до загибелі людей у разі обстрілу. Поліція відсторонила свою співробітницю та розпочала службове розслідування.

Про це йдеться на сайті Головного управління Національної поліції в Одеській області.

 

На Великдень, 5 травня, у місцевих Telegram-каналах поширилося відео з дівчиною у формі та з шевроном Національної поліції в Одеській області. Першоджерело відео складно встановити, але можна припустити, що дівчина опублікувала його для своїх друзів чи підписників у соціальних мережах, адже записано воно у форматі «кружечка».

 

Із запису зрозуміло, що вона незадоволена, оскільки її поставили чергувати біля церкви з невеликою кількістю парафіян.

 

«Вам усім хіханьки-хаханьки, а мені не хіханьки і не хаханьки, бл*дь. Нах*й мені ту церкву охороняти? Там, бл*дь, від сили чоловік 30, їб*ть. Ну прилетить туди, і що? Нічого страшного. Це ж не мінус 100 людей, це лише мінус 30, лол, чел», — розповіла дівчина.

 

У поліції підтвердили, що на відео — їхня співробітниця. Кажуть, до служби в поліції дівчина приступила лише місяць тому. Відео з її коментарем виявили під час моніторингу інтернету.

 

Там наголосили, що така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була «принципова та жорстка» реакція керівництва.

 

«Ми шануємо наші традиції, маємо святі й духовні цінності. До того ж в Одесі, яка мало не щодня стає обʼєктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліціянти разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу», — підкреслили у поліції.

 

Наразі поліціянтку відсторонили від роботи. Також ініційовано проведення службового розслідування, після якого дівчину звільнять, написали в ГУ Нацполіції в Одеській області.

 

Джерело

Все буде Україна