StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відчувають себе вільно: астролог назвала знак зодіаку, що зраджує найчастіше

6 травня 2024, 11:27
5266
Так само, як знаки зодіаку можуть розповісти нам про фактори сумісності, астологи за допомогою них можуть передбачити, які знаки найбільш схильні до зради.
Відчувають себе вільно: астролог назвала знак зодіаку, що зраджує найчастіше
Який знак зодіаку зраджує найчастіше - найвірніші знаки зодіаку / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Основою здорових стосунків є взаємне захоплення, повага та довіра, але, на жаль, не всі мають найсильніший моральний компас.

Багато стосунків в історії людства були пов'язані зі зрадою, нерозділеним коханням і брехнею. Деякі люди намагаються втекти від нещасливих стосунків, саботуючи зв'язок, недбало шукаючи задоволення деінде, сподіваючись, що їх спіймають.

Інші можуть насолоджуватися гострими відчуттями від скандальної інтрижки, не маючи наміру, щоб про це коли-небудь дізналися.

відео дня

Хоча до викладеного нижче слід ставитися з обережністю, є одна прикмета, яку неодноразово пов'язували з невірністю.

"Один з найвідоміших знаків зодіаку, схильних до зрад, - це Близнюки", - каже астролог Саманта Джейн для видання Express.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

"Їх природна допитливість, любов до спілкування і потреба в пригодах у житті можуть призвести до того, що їх збуджує думка про заборонене кохання", - говорить астролог.

Саманта застерігає, що якщо вони не отримують достатнього задоволення від своїх стосунків, їх погляд буде спрямований на когось іншого.

"На когось іншого, хто представляє себе набагато веселішим і цікавішим, коли справа доходить до інтимних стосунків", - вказує вона.

Саманта додає, що природна чарівність може бути майже занадто легкою для того, щоб хтось не втягнувся... флірт - це те, що є природним для Близнюків.

"До того ж, Близнюки часто борються із зобов'язаннями, оскільки їм подобається відчувати себе вільним духом. Очікувати від них довготривалих моногамних стосунків може бути занадто складно", - додає експерт.

Щоб заохотити Близнюків до вірності, важливо приділяти їм увагу під час стосунків.

"Вони люблять увагу, вони хочуть відчувати себе потрібними і їм подобається робити щось нове. Якщо ви не задовольняєте ці потреби вашого партнера-Близнюка, ви можете виявити, що ви не єдиний, кого вони називають крихіткою", - уточнила астролог.

Інші знаки зодіаку, найбільш схильні до зрад у стосунках, включають Овна, Стрільця і Терезів.

Тим часом, знаки зодіаку Рак, Телець і Діва, як відомо, є найбільш вірними своїм коханим.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти