Популярна свого часу українська співачка Марія Яремчкук, яка приблизно 5 років тому закінчила кар'єру, може чекати на первістка. Відео з вагітною жінкою, дуже схожою на співачку, з'явилося у мережі.

Його знайшов і показав в ефірі шоу на Люкс ФМ ведучий Женя Фешак, а інсайдери припустили, від кого може народити артистка.

Марія Яремчук, фото: Instagram
Марія Яремчук, фото: Instagram

На ролику, який розмістили на закритій сторінці, видно округлий живіт та обличчя майбутньої матері, дуже схожої на Марію Яремчук. Ні в кого у студії не виникло сумніву, що відео знімала саме вона.

Виконавницю давно не бачили на людях. Останнє фото на її сторінці датоване липнем 2023 року. Про зміни в особистому житті зірка не повідомляла.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Марія Яремчук, фото: Instagram
Марія Яремчук, фото: Instagram

Імовірним батьком дитини може бути естрадний співак Олександр Пономарьов. Як стверджують інсайдери, їхній роман, який розпочався 8 років тому, досі триває. Вперше артист офіційно підтвердив це у 2016 році, а у 2018-му співачка покинула кар'єру.

Нагадаємо, хоча Марія Яремчук більше не веде активної музичної діяльності, минулого року під час Євробачення глядачі змогли ще раз насолодитися її голосом. Потужний перформанс закінчився легендарною композицією "Щедрик" Миколи Леонтовича у виконанні Яремчука та юної вокалістки Злати Дзюньки.

Нагадаємо, 33-річна австралійка половину життя боролася із жахливим недоліком: що з нею було.

Раніше повідомлялося, побачите це – тікайте! Як легко дізнатися, що кіт вас не любить.

Також, опухла і змінилася до невпізнання: Ганна Трінчер показала покалічене обличчя - "Є неможливо, дивитися на себе неможливо".