Здається, Залужний на щось натякає.

Ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у суботу, 4 травня, поділився в соцмережі публікацією, де зазначив, що влучив у гільзу з 25 метрів з пістолета Glock 17. Востаннє Залужний публікував допис 24 лютого.

«25 метрів. Glock 17. Є ще порох в порохівницях», — написав Залужний у Facebook.

Політолог Володимир Цибулько вважає, що тут є прихований підтекст, а саме — тонкий натяк тим, хто хотів його ліквідувати.

«Мені здається, що це натяк про той політичний стиль, якщо він виникне раптом, то це буде суміш мілітаризму та здорового капіталізму, капіталізму інформаційної епохи, де не засоби виробництва важливі, а мозок важливі, тобто капіталізму знань. Тому що мілітаризм — це захист інтересів.», — розповідає політолог.

Не виключення, що Залужний натякає ворогу, що він продовжить будувати свою політичну карʼєру, при цьому підтримуючи свою військову форму. Чи все ж вирішить Залужний повернутись до військової справи — питання залишається відкритим, але поки генерал готується до своєї нової посади.

Як відомо, нещодавно колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний отримав агреман від Великої Британії щодо призначення на посаду посла.

Як пишуть в Мережі, Зеленський підпише указ про призначення Залужного послом у Великій Британії вже найближчим часом. Генерал уже пройшов усі перевірки в Міністерстві закордонних справ, а зараз проходить підготовку до дипломатичної роботи та формує команду нового посольства.