Минулого року компанія Rockstar Games анонсувала довгоочікувану гру GTA 6, представивши двох головних героїв – Люсію та Джейсона . З тих пір серед геймерів не вщухають жаркі дискусії з приводу акторів, які можуть озвучувати цих персонажів.

Нещодавно ютубер LegacyKillaHD, відомий своїми ретельними розслідуваннями у співтоваристві GTA і що налічує понад 700 000 передплатників, поділився сенсаційною інформацією про виконавців головних ролей у майбутній грі. У свіжому відеоролику автор стверджує, що партію Люсії начебто озвучила актриса на ім'я Манні Перес.

Манні Перес, фото: Instagram
Манні Перес, фото: Instagram

Для багатьох шанувальників GTA це ім'я може бути незнайомим, проте голос Перес вже звучав у відомому онлайн проекті GTA Online, де вона озвучувала кількох другорядних персонажів.

Незважаючи на відсутність значного досвіду роботи над відеоіграми, Манні все ж таки встигла знятися в кількох популярних телесеріалах, зокрема, "Джесіка Джонс", "Закон і порядок" та інших.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Зазвичай студія Rockstar Games для своїх проектів приваблює малознайомих для широкого загалу акторів, особливо тих, хто не має досвіду в ігровій індустрії. Саме тому кандидатура Манні Перес на роль Люсії повністю вписується у ці критерії.

Також інсайдер повідомляє, що роль Джейсона, ймовірно, виконав Ділан Рурк. Його обличчя може бути вам знайомим через його участь у серіалах "Американська сімейка" та "Анатомія пристрасті".

Однак наскільки правдивою є ця інформація, поки що невідомо.

Ділан Рурк, фото: Instagram
Ділан Рурк, фото: Instagram

Нагадаємо, спецназ та ядерні бомби? Серію Call of Duty можуть поєднати з іграми Fallout

Як повідомляв "Знай.ua", Ubisoft переводить Assassin Creed Mirage на смартфони: обіцяють повноцінну гру

Знай.uа писав, Batman: Arkham Shadow бути, проте право пограти отримають не всі