Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

Хто воюватиме

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов не виключає, що захищати Україну призвуть ще сотні тисяч чоловіків. А це означає, що воюватиме кожен 10 чоловік призовного віку.

Є оцінювальні судження, що в Україні мобілізаційний ресурс – близько 5 млн осіб. Навіть якщо ми припустимо, згідно з заявою колишнього головнокомандувача ЗСУ Залужного, що потреба у призові до лав ЗСУ становить 500 тисяч, то виходить, що мобілізованим може бути кожен 10 для покращення ситуації на фронті. Зважаючи на те, що іншої цифри немає, то варто орієнтуватися на такі, – зауважив Владислав Селезньов.

При цьому Владислав Селезньов додав, що в більшості країн відомості про мобілізаційний процес утаємничені, тому і в Україні про достеменні цифри казати доволі складно.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень