• Головна
  • В ТЦК помер військовозобов'язаний, через "різке погіршення здоров'я"
10:50, 7 травня

В ТЦК помер військовозобов'язаний, через "різке погіршення здоров'я"

В ТЦК помер військовозобов'язаний, через "різке погіршення здоров'я"

П'ятого травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний.

Про це повідомляє прессслужба  Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу.

Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу. 

Висловлюємо співчуття рідним і близьким померлого. 

За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ТЦК #військовозобов'язаний #Кривий Ріг
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...