• Головна
  • 18 років очолював лікарню: у Тернополі пішов з посади ще один директор медичного закладу
11:20, 7 травня

18 років очолював лікарню: у Тернополі пішов з посади ще один директор медичного закладу

18 років очолював лікарню: у Тернополі пішов з посади ще один директор медичного закладу

Стало відомо, що після 18 років керівництва, пішов з посади директора Тернопільської міської комунальної лікарні №3 Юрій Васильович Лазарчук.

Про звільнення медик повідомив на сайті НАЗК у декларації, пише "ПЕРШИЙ онлайн".

Хоча декларація датується ще 29 лютим цього року, на сайті Тернопільської міської ради він і далі продовжує значитися директором лікарні.

61-річний Юрій Лазарчук народився на Рівненщині. Закінчив Тернопільський державний медичний інститут у 1987 році за спеціальністю "Лікувальна справа". Трудову діяльність розпочав того ж року.

З 1991 року – лікар ортопед-травматолог в Тернопільській міській комунальні лікарні №3, з листопада 2001 року – завідувач ортопедо-травматологічного відділення, 2006 – директор.

Всі свої заощадження подружжя Лазарчуків тримає в готівці і в банках, а також отримує відсотки із вкладів. У гривнях сім'я зберігає понад 2,4 мільйона (з них 1,825 млн готівкою, решта – в банку), в доларах – майже 104 тисяч (з них 50,6 тисячі в банку, решта – готівкою).

Йдучи з посади директора лікарні, Юрій Васильович лише за січень 2024 року отримав 143 тис. 304 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#директор #звільнився #посада #лікарня
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...