Заморозки накриють більшість областей України: синоптик назвала дати

7 травня 2024, 12:04оновлено 9 травня, 08:05
31603
Похолодання накриє більшу частину території нашої країни, але в той же час відступлять опади.

Погода, заморозки
Погода в Україні - заморозки накриють більшість областей України/ unsplash.com

Погода в Україні у найближчі дні знову буде із заморозками. Найближчої ночі заморозки ймовірні на півночі та заході нашої держави.

Радимо також прочитати матеріал: Число 71 серед 77 побачать тільки найуважніші: складна загадка з "родзинкою"

відео дня

У ніч на четвер, 9 травня, та в ніч на п’ятницю, 10 травня заморозки поширяться на більшу частину території України, окрім південної частини. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.

Погода в Україні 8 травня

У середу, 8 травня, температура повітря в Україні коливатиметься в межах +13…+18 градусів, на крайньому півдні та на Закарпатті місцями +20…+22 градуси.

"Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади з нашої території, тому дощі на півдні та сході затримаються лише найближчої ночі, а вдень 8-го травня та впродовж 9-го травня переважатиме повсюди суха погода", – зазначила синоптик.

Погода в Украине 8 мая
Погода в Україні 8 травня/ meteoprog

Погода в Києві 8 травня

Також синоптик розповіла, якою буде погода у Києві у середу, 8 травня. У Києві в найближчу ніч температура повітря триматиметься на рівні +2…+5 градусів, на околицях міста можливі заморозки. Вдень 8 травня стовпчики термометрів показуватимуть +13…+15 градусів. Дощів не передбачається.

"Свіжа погода протримається до кінця тижня, на Провідну неділю в Україні буде помірно тепло, +15…+20 градусів, 12-го травня переважно без опадів, хіба вдень невеликий дощ пройде місцями в північних областях України", – зазначила Діденко.

Погода в Киеве на две недели
Погода в Києві на два тижні/ meteoprog

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні

Раніше повідомлялося, що будуть заморозки -4 градуси і грози – Україну накриває холодна погода. У низці областей заморозки вночі та вранці будуть не лише на ґрунті, але місцями також у повітрі до 0…-4 градусів. Синоптик розповів про погоду на тиждень.

Також раніше повідомлялося, що на Україну налетить скажений шторм – будуть сильні грози, дощі та пориви вітру. Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України найближчими днями будуть заморозки.

Нагадаємо, Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці. Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти