ПриватБанк оголосив, що щедро нагородить клієнтів, які активно користуються "Приват24". Деталі розкрили на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно запускає різні акції, які дають клієнтам можливість отримувати приємні "плюшки". На цей раз фінустанова вирішила порадувати активних користувачів мобільного банкінгу.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Так, усі, хто зареєструється в новій акції та здійснить як мінімум три поповнення мобільного рахунку через "Приват24", стануть претендентами на щедрий подарунок – iPhone 15 Pro Max 256GB.

Умови акції:

  • зареєструватися;
  • протягом певного періоду акції здійснити 3 поповнення мобільного на загальну суму від 400 грн через "Приват24" з картки Visa. Кожні 3 поповнення – новий шанс на виграш;
  • чекати оголошення переможців щомісяця.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Акція триватиме до 2 серпня 2024 року та буде поділена на три періоди. У перших двох буде по 3 переможці, які отримають за смартфоном. На фінальному етапі банк визначить ще 4 щасливчики.

У фінустанові попередили, що клієнти зі статусом "Не бонусується" не зможуть отримати приз у рамках цієї акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "пастка", в яку легко потрапити: клієнтів ПриватБанку застерегли від втрати грошей.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".