$39.42 €42.75
menu closed
menu open
weather +21 Київ

У Кривому Розі в ТЦК помер військовозобов'язаний

У Кривому Розі в ТЦК помер військовозобов'язаний У Кривому Розі на території Саксаганського ТЦК і СП 5 травня помер військовозобов'язаний
Фото: Дніпропетровський ОТЦК і СП / Facebook

У Кривому Розі на території Саксаганського терцентру комплектування та соцпідтримки 5 травня раптово помер військовозобов'язаний. Про це 7 травня повідомив Дніпропетровський обласний ТЦК у Facebook.

Як зазначили в дописі, у чоловіка різко погіршився стан здоров'я й були ознаки епілептичного нападу.

"Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов'язаному надавалася домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу", – ідеться в повідомленні.

За фактом смерті тривають слідчі дії.

Контекст

Це четвертий за рік відомий випадок смерті військовозобов'язаних, пов'язаний з епілепсією. У серпні 2023 року в день прибуття до військової частини помер житель Одеської області, якого мобілізували, попри епілепсію. У лютому 2024-го в місті Бучач Тернопільської області 49-річний чоловік помер після кількаденного перебування в ТЦК. У квітні військовозобов'язаний зі Львівської області помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад.