• Головна
  • Є пошкодження: РФ знову атакувала "Укрзалізницю"
09:43, 8 травня

Є пошкодження: РФ знову атакувала "Укрзалізницю"

Є пошкодження: РФ знову атакувала "Укрзалізницю"

Сьогодні ворог завдав масового ракетного удару по всій Україні.

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниця", РФ вранці в середу знову здійснила атаку цивільної залізничної інфраструктури, є пошкодження.

"Вранці 8 травня країна-терорист атакувала цивільну залізничну інфраструктуру в Херсоні. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено колії та вокзал міста", - сказано у заяві.

Наразі рух потяга №121/122 Київ-Херсон-Київ залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва. Звідти пасажирів до Херсона і назад везтимуть автобусами.

"Наразі всі 99 пасажирів перебувають у безпеці. Решта поїздів Укрзалізниці продовжують рух за графіком", - наголосили у відомстві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Укрзалізниця #поїзд #удар #Росія #графік #рух #поїхб
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...