• Головна
  • Сьогодні у Тернополі зустрінуть тіло батька трьох дітей, який загинув на війні
11:30, 8 травня

Сьогодні у Тернополі зустрінуть тіло батька трьох дітей, який загинув на війні

Сьогодні у Тернополі зустрінуть тіло батька трьох дітей, який загинув на війні

Сьогодні, 8 травня, у Тернополі зустрінуть тіло полеглого воїна, батька трьох дітей Воробця Петра.

Депутатка Тернопільської міської ради Любов Вовк просить небайдужих тернополян прийти та провести в останню дорогу військового, який передчасно пішов з життя, загинувши, боронячи Україну.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

"Тернополяни, батьки наших дітей по дитсадку та школі, сусіди, колеги-водії та родичі наших захисників, всі, хто знав Петра Воробця. Неможливо писати ці слова, бо серце досі не приймає страшної звістки. Найменше, чим можемо віддячити Петру - прийти віддати шану, підтримати трьох прекрасних дітей і найкоханішу дружину, вклонитися за захист. Хочеться небо прихилити. Бо душа рветься на клапті. Ці сяючі очі, цей геракловий спокій, сила та обов'язок заради дітей і такої люблячої сім'ї... Боляче", - йдеться у повідомленні.

Панахида відбудеться 8 травня о 19:00 в Домі печалі у Тернополі.

Чин поховання розпочнеться 9 травня об 11:00 на Микулинецькому кладовищі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#воробець #зустріти #батько #діти #звістка
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...