• Головна
  • Цьогоріч новою зіркою поповниться "Алея зірок" у Тернополі
11:45, 8 травня

Цьогоріч новою зіркою поповниться "Алея зірок" у Тернополі

Цьогоріч новою зіркою поповниться "Алея зірок" у Тернополі

До Дня міста тернопільська "Алея зірок", що на вул. Петра Конашевича-Сагайдачного, традиційно поповниться новим пам’ятним знаком.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Цього року на однойменній алеї з’явиться бронзова зірка «Родинам Героїв». Виготовлять зірку для алеї за гіпсовою заготовкою тернопільського скульптора Дмитра Пилип'яка.

Офіційне відкриття зірки відбудеться 15 серпня під час відзначення Дня міста.

Нагадаємо, "Алею зірок" у Тернополі відкрили ще 28 серпня 2011 року, де щороку з'являються нові імена видатних тернополян, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої громади. Наразі на Алеї встановлені вже 37 зірок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#алея #зірок #родини #герої #день міста
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...