5 ознак дешевої жінки

Дешевий стиль жінки – це не про нестачу грошей та відсутність модних бірок у гардеробі

Залежність від брендів

Любов до брендів може бути настільки сильною, що жінка постійно прагне виставити логотипи на показ.

Це свідчить про бажання підвищити свій соціальний статус за рахунок покупок і вказує на низьку самооцінку та підвищену навіюваність.

Зарозумілість та хабальство

Ніщо не додає жінці такого шарму, як природна простота та скромність. «Дешева» жінка виділяється не тільки крикливим стилем одягу, а й зухвалою поведінкою, особливо у відносинах з оточуючими. Це виявляється у зарозумілості до водіїв таксі, офіціантів, консультантів у магазинах... повсюдно.

Недоречність

«Дешеві» жінки помилково вважають, що яскравий зовнішній вигляд — запорука привабливості та головна жіноча зброя.

Вбиратися «у все най-най» без розбору — тотальна помилка. Асфальт — це не червона доріжка, не майданчик для концертного виступу, не телепередача.

Життя не по кишені

Або «розкіш у кредит» у контексті жінки передбачає, що вона купує дорогі речі на кредитні кошти, з метою виглядати стильно та розкішно. Так би мовити, за рахунок банку, нарешті вже надати собі лиску та статусності.

Чоловік дорівнює банківська карта

«Дешева» жінка, яка не становить майже нічого, прагне пригрітися біля чоловіка. Причому вона залишається з ним лише в тому разі, якщо він здатний забезпечити її комфорт. Такі жінки звикли оцінювати не внутрішні якості чоловіка, а його гаманця.

Джерело: ukr.media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень